Kerékpározás közben összeeső férfit élesztettek újra Budapesten

  • narancs.hu
  • 2023. október 5.

Katasztrófa

Egy rendőr éppen az eset közelében látott el járőrszolgálatot. Látta, ahogyan hárman próbálják újraéleszteni a férfit. 

Szabó Zoltán Lajos rendőr őrmester október 4-én este 11 óra körül Budapest VI. kerületében látott el járőrszolgálatot, amikor az Andrássy úton látta, hogy hárman egy földön fekvő férfit élesztenek újra – írja a rendőrség

A férfi kerékpározás közben lett rosszul, majd az utcán összeesett.

A három járókelő azonnal a férfi segítségére sietett, aki addigra már semmire nem reagált, se légzése, se keringése nem volt, így azonnal megkezdték az ellátását, amibe bekapcsolódott Szabó Zoltán Lajos rendőr őrmester is, majd az időközben kiérkező mentőkkel újraélesztették.

A budapesti férfit további orvosi ellátása céljából a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.​​

(Címlapképünk illusztráció)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mégsem lesznek luxusbungalók a Pilis legszebbnek tartott tavánál

A kivitelező elállt a tizenkét tóparti „VIP-faház” felhúzásától. A környezetvédő helyi civilek tiltakozását ugyan alaptalannak minősítették, de azzal indokolták visszavonulásukat, hogy váratlanul kiderült, a szomszéd településről durva bűz árad, ami arra is utal, hogy a szennyvízszennyezést a luxusházak helye, a Határréti tó is elszenvedi.