Az MSZP, a DK és a Párbeszéd-Zöldek is Györfi Mihályt támogatja Szolnokon

  • narancs.hu
  • 2024. február 2.

Kis-Magyarország

A város jelenlegi MSZP-s alpolgármestere „pozitív kampányt” ígért.

A DK, az MSZP és a Párbeszéd-Zöldek is Györfi Mihályt támogatja szolnoki polgármester-jelöltként az önkormányzati választáson – jelentette be pénteki közös sajtótájékoztatóján a három ellenzéki párt.

„Az ellenzéki pártok olyan hiteles jelöltet támogatnak, akinek a városért tett eddigi szolgálatkész, áldozatos munkája bizonyítja az alkalmasságát a feladatra és akinek – igazi lokálpatriótaként – szívügye a városért való tenni akarás” – közölték.

Közösen mutatjuk be Györfi Mihályt, az ellenzék polgármesterjelöltjét. A Fidesz Szolnokon is legyőzhető!

Posted by Magyar Szocialista Párt on Friday, February 2, 2024

Szolnoki jelenlegi MSZP-s alpolgármesterének indulását az Agóra Egyesület civil szervezet is támogatja. Györfi Mihály a sajtótájékoztatón azt ígérte, „pozitív kampányt” fognak folytatni, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke pedig azokat is Györfi Mihály támogatására kérte, akiknek pártja ma még nem az együttműködés része.

A Narancs.hu korábban több cikkben foglalkozott azzal, hogy esett szét a 2019-ben a képviselő-testületben többséget szerzett szolnoki ellenzék. Egyik ilyen írásunk itt olvasható:

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk