Hangfelvétel: Zsidózik és kivégzést sürget a fideszes polgármester

  • narancs.hu
  • 2014. október 20.

Kis-Magyarország

Tarkólövést kellene alkalmazni néhány liberális politikuson egy fideszes polgármester szerint, aki szerint a zsidók tartják kézben az országot, de a cigány gyereknek is kijár a pofon. Nálunk meghallgathatja a felvétel legdurvább részleteit!

A lapunk birtokába került hangfelvételen durván zsidózik és kivégzést sürget egy fideszes polgármester.

A beszélő többször hivatkozik magára polgármesterként a félórás felvételen, de az is világos, hogy az eset Kecelen játszódik. (Például abból, hogy felmerül a település korábbi polgármestere, a jelenleg ellenzéki Schindler János neve.) A felvétel 2012-ben készült egy tévéinterjú után, amikor a mikrofon bekapcsolva maradt. A felvétel készítője – a keceli médiastáb korábbi tagja – írásban ismerte el a magyarnarancs.hu-nak a felvétel valódiságát, de mint mondta, az „akaratlanul került a hangrögzítőre. Az egyik első forgatásunk idején véletlenül bekapcsolva maradt egy diktafon. Fel sem merült bennünk, hogy bármit kezdjünk vele, egyszerűen ott maradt a munkahelyi számítógépemen. Ennek csaknem három éve már. Aki most, a választások után kiszivárogtatta, annak nem lehetett más oka, mint a botránykeltés és a lejáratás, a mocskolódás, és talán fel sem mérte, milyen károkat okoz a városnak és nekünk, érintetteknek is. A hangfelvételről tudtunk, de ma sem jó érzés olvasni, abban bíztunk, hogy sosem kerül nyilvánosságra” – mondta a keceli média egykori, neve mellőzését kérő munkatársa. (Az esetről a hangfelvétel közzététele nélkül a Hírösvény számolt be elsőként.)

Az ügyben kerestük Haszilló Ferencet, hogy valóban ő hallható-e, és ha igen, mit gondol ezekről a szavakról, de nem sikerült elérnünk a keceli polgármestert.

És akkor jöjjenek a legfontosabb részletek a félórás beszélgetésből!

„Külföldre megy a népség, ha én nem lennék polgármester, mennék ki a picsába Svájcba zongorázni, a családot beteszem a kocsiba, beszélek angolul, a feleségem németül, beteszem, három hónapot kinn vagyok, keresek kétezer svájci frankot havonta, az itthon kiadott ingatlanból meg kapok hozzá havonta százezret… Durván kétszázezer forint havonta… meg amit még összezsiványkodik az ember. (…) Sok ember azért nem vállal gyereket, ezek a gecik meg négy-ötöt. Szar senkiháziak, a húgyba nőnek fel, buta mint az állat, és idejárnak, hogy kéne fa, kimennék és szájba rúgnám őket, igenis igaza van a Jobbiknak, igaza van ebben is, ebbe is, ebbe is, meg ebbe, ide bevághatnátok a Vona Gáborral készült képemet, meg a Farkas Gergellyel, aztán meg a Fidesz baszna a fejemre, hogy mit csinálok (…)

Az Orbán sem tud mint tenni, nem tud többet tenni, mert ott is megvannak ugyanazok a zsidók. Aki párttag volt, nem lehetne benn a parlamentben (…)

Jobboldali ember vagyok, nemzeti ember vagyok, menjenek a kurva anyjukba! (…) Nem a felét, a háromnegyed részét a Fideszből is ki kéne venni!”

„Én hiába tartok Kecelen… egy polgármester tart egy ingyenes koncertet… most lehet mondani, hogy alacsony színvonalú, magas színvonalú koncertet… akkor erre azt mondják, hogy csak ennyi… és ugyanígy viselkedtek a Csurkával a liberálisok… menjenek a picsába! (…) Göncz Árpád, az mi volt? Tönkretették az országot. Meg a Demszky. Hol a Demszky? Orbán Viktor! Így megkérdezném tőle szívesen… Viktor, mi van a Demszkyvel? Hol van a Kóka? (…) Most kétharmados többség: tarkólövés. Érted? Tarkólövés… Visszahozni a halálbüntetést, nemzetárulás satöbbi, ötöt-hatot kivégezni. Azt mondták, most van a rendszerváltás, mert különben hosszú távon ebbe belebukik a kormány… De más alternatíva sincsen… Ha egy szigeten lennénk, mint a japánok, akkor egyértelműen a Jobbik.”

„…ha ezt elmondanám így egy az egyben a tévének, bazmeg, holnaptól mindenki itt lenne, az RTL Klubtól mindenki, hogy náci, fasiszta a polgármester… de ha ezt elmondanám a képviselő-testület előtt, akkor is megütném a bokámat, mert olyan buták… ez így van… a másik oldalt meg képviselő a Schindler János, és a katolikus pap a legjobb barátja…”

„És a keceli iskola, ha nem pénzről szól a történet, biztos, hogy jó, ahogy ez van? Biztos, hogy tényleg rend van? És szakmailag is másabb lett az iskola… A cigány gyerek felborította a Marcit szegényt… én is azt mondom, hogy a Kálmán első osztályú volt, hogy szájba verte, mert én is felrúgtam volna a gyereket, mint a szart, főleg benn, berántom a szertárba…”

„Látjuk az Orbánt… mit tud csinálni? Mert tökösen kiállt Brüsszelben az Európai Uniónál… nem is irigylem, mert gondolj bele!, mindennap, itt van, ott van, most évértékelő, meg azzal a geci zsidó Cohn… Bendit, vagy ilyen szarokkal kell (…). mert érti meg, hogy tönkretették az országot (…) Egymilliárd forintot örököltem a Schindlertől is… le van írva, ott van minden pontosan az újságban, a 2006-osban, a novemberiben…”

Ez a geci zsidó társaság nem szopatná így az országot, ahogy szopatja, akkor itt senki nem foglalkozna az önkormányzattal, hogy mit csinál. Akkor lehetne ötmillió forinttal drágább kamera, meg dupla bérek, de amikor beszedik az összes adót, meg minden lófaszt, meg szopatnak – mondhatom azt, az Orbánék is ilyen szempontból – mert 400 ennyi a benzin, akkor ezt nem lehet megmagyarázni, hiába viszik le most három forinttal a gázolaj árát. (…) És gecizünk mi is az önkormányzatnál, meg konfrontálódunk az emberekkel…”

„És akkor fél év alatt megkaptam a Tamástól… hogy felelős a polgármester, Haszilló Ferenc… A Schindler irkálja a hülyeségeit a Facebookon…” Friss részletek itt!

Figyelmébe ajánljuk