„Láthatatlan” Fidesz-logó miatt bírságolták meg a siófoki jelöltet

  • narancs.hu
  • 2024. május 31.

Kis-Magyarország

Két héttel korábban már elmarasztalták, akkor másért.

„Szabad szemmel szinte nem látható” Fidesz- és KDNP-logó miatt bírságolta meg Siófokon a helyi választási bizottság (hvb) ugyanazt a képviselőjelöltet, akit két héttel korábban azért marasztalt el, mert magát függetlennek tüntette fel, holott nem csak a Fidesz és a KDNP jelöltje, hanem egy civil szervezeté is. Leányvári Krisztinára ismételt jogsértés miatt 25 ezer forint bírságot szabott ki a hvb, jelölőszervezeteire 50-50 ezer forintosat.

Másutt is divat lett feltüntetni a jelölteket úgy, mintha civilek lennének. A Fidesz egy millió helyen – például Miskolcon – civilek, álcivilek mögé bújik, de megírtuk, hogy Orosházán egy ellenzéki jelölt tüntette fel magát függetlennek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.