Másfél milliós éttermi számlák, milliós fizetés stb. – és ezt mind az Ön pénzéből kapja Hegedűs Zsuzsa
cimlap_199910.jpg

Másfél milliós éttermi számlák, milliós fizetés stb. – és ezt mind az Ön pénzéből kapja Hegedűs Zsuzsa

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 8.

Kis-Magyarország

Újabb részletek derültek ki Hegedűs Zsuzsa életművéből, amelyet már eddig sem győztünk eléggé csodálni.

Ha Ön, kedves olvasó eddig még nem hallott Hegedűs Zsuzsáról, kérjük, olvassa el ezt a cikkünket, ahol alaposan feltérképeztük a miniszteri tanácsadó vezetésével működő alapítvány ténykedését, és ahogy a címben is írtuk, „padlót fogtunk a zűrzavartól”.

Hegedűs Zsuzsa és a csibe

Hegedűs Zsuzsa és a csibe

 

Hegedűssel kapcsolatban újabb és újabb mozzanatok derültek ki a közelmúltban (hol az MSZP képviselője, hol a Magyar Nemzet szerzett információkat), most viszont a Direkt36 túrt ki valami egészen fenséges dolgot. „Tizenhét miniszterelnöki megbízott segíti Orbán Viktor munkáját, de van közöttük egy, aki nemcsak rekordmagas, nettó 920 ezer forintos fizetésével tűnik ki, hanem azzal is, hogy messze ő költi a legtöbbet reprezentációs költségekre. Hegedűs Zsuzsáról van szó” – indít a cikk (amely a minisztériumoktól kikért adatok alapján dolgozott). Ez is elég erős, de még csak innen jönnek az erős részletek!

„Hegedűs tavaly annak ellenére költött másfél millió forintot éttermi számlákra és vendégfogadásra a minisztérium költségére, hogy nem találtuk nyomát annak, hogy olyan rendezvényt szervezett volna, ahol neki kellett fizetni a meghívottak vendéglátását.”

Olvassák el ezt az idézetet még egyszer, tapasztalataink szerint úgy még nagyobbat üt, mint elsőre!

És akkor most jönnek a reprezentációs kiadások: eszerint a miniszterelnöki megbízottak több mint 4,1 millió forintot költöttek el a Miniszterelnöki Kabinetiroda 2015 októberi megalakulása óta. „Ennek az összegnek több mint felét, közel 2,5 millió forintot Hegedűs Zsuzsának fizettek ki, ami átlagosan havi 136 ezer forint. Hegedűs csak tavaly másfélmillió forintot költött éttermi számlákra és vendégfogadásra, miközben a kormányzati honlap hírei és az MTI hírarchívuma szerint nem tartott sajtótájékoztatót, és olyan konferenciáról, rendezvényről sem tudunk, amit kimondottan ő rendezett, így neki kellett volna biztosítania a vendégek frissítőit.”

Ja, és Hegedűs Zsuzsa nem kívánta érdemben kommentálni mindezt.

Figyelmébe ajánljuk