Sokkolta a környékbelieket egy kétgyermekes cibakházi fiatalember halála

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 27.

Kis-Magyarország

A kétgyerekes cibakházi focistát egy útépítésen érte halálos áramütés csütörtökön. 

Augusztus 24-én volt az utolsó bejegyzése közösségi oldalán Bense Arnoldnak, két napra rá halálos áramütés érte. A kétgyermekes fiatalember mindössze 26 éves volt. Megmozdult miatta az internet, rengetegen gyászolják. 

Először a Szolnok és környéke útinform közösségi oldalon jelent meg az a szomorú hír, hogy meghalt egy munkás egy Szolnok környéki útépítésnél, mert állítólag egy villamos vezeték leszakadt. Az oldalt erre a hírre ellepték a részvétnyilvánítások, hamar kiderült, hogy egy cibakházi fiatalemberről volt szó. 

A Bors azt írta, hogy Bense Arnold a helyi focicsapat, a Cibakházi NKSE igazolt tagja is volt, az MLSZ honlapja szerint 2016-ig. 

A szoljon.hu azt írta, a férfi az útépítkezésen dolgozott a 4-es számú főúton, Szajol és Törökszentmiklós között.

A lap hozzátette, áramütés érte a fiatalembert. Az ott tartózkodók azonnal értesítették a mentőszolgálatot, telefonos iránymutatás alapján megkezdték az újraélesztését, amit később a helyszínre érkező mentők folytattak. Nagyon sokáig küzdöttek a férfi életéért, de már nem lehetett megmenteni.

A fiatalembert felesége és két gyermeke gyászolja.

Kedves Olvasónk!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. Ezt a rovatát vidéki újságírók írják szűkebb környezetük országosan is fontos eseményeiről. Életbevágónak tartjuk, hogy Magyarország lakói értesüljenek olyan helyi történetekről és véleményekről, amelyeket a kormányhatalom eltitkolni igyekszik.

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

Nézzen be a magyarnarancs.hu-ra mindennap: itt ingyenesen megtalálja a nap legfontosabb híreit, és még sokkal többet! De a nyomtatott heti Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt. S ha tetszett, amit olvasott, kérjük, támogasson minket.

Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk