Éttermi fotópályázat

Mona Lisa a kifőzdében

  • 2012. augusztus 1.

Közlemény

Minek ide múzeumi negyed, amikor a hazai kifőzdék, kiskocsmák, büfék és éttermek is roskadásig vannak klasszikus festményekkel, ismerős filmrészletekkel vagy hangulatos naplementékkel!

Érezte már evés közben, hogy figyelik? Hogy miközben a levesét kanalazza, egy felettébb ismerős nőszemély mosolyog önre? S mikor a mosoly irányába emelte tekintetét, meglepve tapasztalta, hogy a kifőzde falára festett Mona Lisával néz farkasszemet? Minek ide múzeumi negyed, amikor a hazai kifőzdék, kiskocsmák, büfék és éttermek is roskadásig vannak klasszikus festményekkel, ismerős filmrészletekkel vagy hangulatos naplementékkel!


Hol a Sixtus-kápolna híres részletei köszönnek vissza egy frissen sült cordon bleu fölött, hol a görög szigetvilágban vagy Manhattan felhőkarcolói fölött készül lemenni a nap egy tál édes-savanyú csirke közvetlen közelében, hol egy Nagy-Magyarország pannó színesíti a falfelületet.

A narancs.hu éttermi festménygyűjtést hirdet: ha szembejön a Mona Lisa, netán Audrey Toutou falra festett portréja kacsint önre tejeskávéja felett, vagy a tulaj festett mása mosolyog a falról, ne essen pánikba! Örökítse meg az élményt, s küldje el nekünk néhány keresetlen szó (helyszínmegjelölés) kíséretében éttermi fotóját. A legsikerültebbeket fotógalériában tesszük közzé.

 

A fotókat „Freskó” jeligére a narancsonline [at] narancs [dot] hu címre várjuk.

Figyelmébe ajánljuk