A DK pedofilellenes törvénycsomagot terjeszt az Országgyűlés elé

  • narancs.hu
  • 2024. február 7.

Külpol

Azt is előírnák, hogy Novák Katalin ne adhasson kegyelmet pedofilok bűnsegédeinek.

A Momentum után a Demokratius Koalíció is a pedofilok és a pedofilok bűnsegédei ellen való határozottabb fellépést szorgalmazza.

„Novák Katalin aljas és erkölcstelen kegyelmi döntésének van egy kevésbé ismert, ám annál felháborítóbb következménye. A bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűntársa a börtönből szabadulva minden akadály nélkül visszatérhet olyan munkakörbe, ahol ismét gyerekekért felelhet, ismét gyerekek közelében dolgozhat” - emlékeztet a párt.

A DK egy pedofilellenes törvénycsomagot terjeszt az Országgyűlés elé, amely a pedofilok bűnsegédeit is örökre eltiltja a gyermekekkel kapcsolatos foglalkozásoktól, továbbá megtiltja, hogy a jövőben a pedofilok vagy bűntársaik valaha is elnöki kegyelmet kaphassanak.

A DK szerint a pedofilok bűntársai ugyanolyan büntetést érdemelnek, mint a pedofil elkövetők, ezért soha többé nem dolgozhatnak gyerekek közelében és soha többé nem kaphatnak elnöki kegyelmet. Ezért terjesztik az Országgyűlés elé pedofilellenes törvénycsomagukat, amely „nem fogja hagyni, hogy Magyarország a pedofilok vadászterülete legyen.”

Arató Gergely frakcióvezető-helyettes azt ígéri: „Meg fogjuk védeni a gyerekeinket és az unokáinkat a Fidesztől és nem fogjuk hagyni, hogy a pedofilsimogató Novák Katalin és az Orbán-kormány még több pedofil bűnözőt engedjen szabadon!” 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk