Elon Musk hajmeresztő konteót népszerűsít a Twitteren

  • narancs.hu
  • 2022. október 30.

Külpol

A Twitter új tulajdonosa szerint akár igaz is lehet, hogy Nancy Pelosi férjét egy balul sikerült melegrandi miatt támadták meg.

Alig tette be a lábát Elon Musk a most megszerzett Twitter főhadiszállására, máris hajmeresztő konteókat osztogat. Miután a demokrata házelnök, Nancy Pelosi férjét saját otthonukban támadta meg egy férfi - betört a házba és Paul Pelosit kalapáccsal verte fejbe -, Hillary Clinton, volt külügyminiszter a republikánusokat tette felelőssé, hiszen évek óta őrült összeesküvéselméletek gerjesztik az indulatokat a demokratákkal szemben.

Musk természetesen a Twitteren válaszolt Clintonnak 112 millió követőjével is tudatva, hogy "van rá egy aprócska esély, hogy talán több is van ebben a sztoriban, mint azt első blikkre gondolnánk"- írja a 444.hu. Ezt bővebben nem fejtette ki, csak egy szélsőjobboldali, hírhedten megbízhatatlan újság cikkét linkelte, ami minden egyéb bizonyíték nélkül azt a napokban gyorsan terjedő szélsőjobbos konteót fejti ki, mely szerint Paul Pelosit nem is egy, a feleségére vadászó szélsőjobbos áldozatául esett, hanem valójában egy melegbárban maga szedte fel a támadóját, és részeg is volt a történtek idején.

A rendőrség egyébként őrizetbe vette Pelosi támadóját, a 42 éves David DePape-t, aki mellesleg QAnon-hívő, és előszeretettel terjeszti az összes szélsőjobboldali konteót a holokauszttagadástól a covidvakcinákkal kapcsolatos hazugságokon át Jordan Peterson méltatásáig.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk