Joe Biden bejelentette, hogy indul a 2024-es elnökválasztáson

Külpol

A 80 éves elnök szerint be kell fejezni a megkezdett munkát.

Joe Biden bejelentette, hogy jelölteti magát a 2024-es elnökválasztáson.

A 80 éves amerikai elnök kedd reggel a Twitteren közzétett kampányvideóban közölte hivatalosan is, hogy versenybe száll egy második mandátumért.

„Minden generációnak van egy pillanata, amikor ki kell állnia a demokrácia mellett. Ki kell állnia az alapvető szabadságjogaiért. Azt hiszem, ez a miénk. Ezért indulok az újraválasztásért az Egyesült Államok elnöki posztjára. Fejezzük be a munkát!”

A videóban, amit az ország 46. elnöke maga narrál, Biden úgy érvel, hogy

a választás elsősorban az abortuszhoz és a szavazáshoz való jogról, a demokrácia megóvásáról és a szociális védőhálóról szól majd. A tétje pedig az lesz, hogy a szavazók több vagy kevesebb szabadságot és jogot hagynak majd a következő generációra.

A videóját kísérő közleményben a demokrata párti politikus azt is közölte, hogy kampányfőnöke a fehér házi tanácsadója, Julie Chavez Rodriguez lesz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk