Két szóval reagált a német nagykövet Menczer Tamás felkérdezésére

  • narancs.hu
  • 2023. július 17.

Külpol

Nagyjából ennyire lehetett komolyan venni az államtitkár szombati migránsozós posztját. 

Menczer Tamás szombaton a hétvégi Pride-felvonulás ürügyén egyebek mellett migránsozott egy jó nagyot a Facebookon, egyebek mellett azt kérdezve 

  • a francia nagykövettől, hogy a „migránslázadás” során felgyújtott 12 ezer autó ég-e még,
  • a holland nagykövettől, hogy Hollandia „még drogállam-e”,
  • az amerikai negykövettől, hogy érzi, a fejlett amerikai demokrácia jövőre képes lesz a demokrácia alapját jelentő választást tisztességesen megrendezni, ugyanis – szerinte – amit legutóbb választás címén csináltak, azon „sírt vagy röhögött” az egész világ,
  • a német nagykövettől, hogy nem aggódik-e a német dremokrácia állapota miatt ugyanis mindössze feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt. 

A német nagykövetnél rákérdezett a hvg.hu, hogy mit reagál Menczer Tamás kérdésére. Julia Gross egy videót küldött a lapnak, amin mindössze két szót mond el, méghozzá azt, hogy „nem igazán”. Magyarán ennyire aggódik a német demokrácia állapota miatt. 

A Pride-felvonulásról készült beszámolónkat itt olvashatja. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Bányai Kelemen Barna: Engem a szerelem vezérelt

A színész hat éve tagja a Katona József Színház társulatának, de sokfelé játszik, most épp a Radnótiban volt bemutatója. Az Ördög Tamással folytatott munkáról, a Tarnóczi Jakab-féle Extázisról és a Mohácsi testvérekről is beszéltünk vele, s persze szó esett a filmezésről is.