Likvidálhatták Alekszandr Dugin lányának gyilkosát

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 28.

Külpol

Az eset Ausztriában történt, a feltételezett tettes holttestére egy bérelt lakásban találtak rá.

Állítólag tizenhét késszúrással végeztek az ukrán Natalja Vovkkal, aki orosz vádak szerint augusztus közepén egy autóba rejtett pokolgéppel megölte Moszkva közelében Darja Duginát, a nacionalista orosz filozófus, Alekszandr Dugin lányát – szúrta ki a Hvg.hu az Exxpress című osztrák lapban.

Orosz források szerint Vovk néhány nappal a Dugina elleni merénylet után jelent meg Ausztriában. Vovk Észtországon keresztül hagyta el Oroszországot.

Az Express szerint Vovkra egy bérelt lakásban találtak rá, azt egyelőre nem tudni, hol tartózkodik a megölt nő 12 éves lánya, aki elkísérte őt Oroszországba is. A 30 éves Dugina elleni merénylet célpontja valószínűleg a hatvanéves Dugin volt, ám a Putyin „Raszputyinjaként” is emlegetett férfi az utolsó pillanatban autót cserélt a lányával. Helyi források szerint Dugin látta, amint lánya autója felrobban és Darja Dugina halálra ég a roncsban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk