Lovakkal ajándékozta meg III. Károlyt a honvédelmi miniszter

  • narancs.hu
  • 2024. június 22.

Külpol

A királyi család reprezentációs feladataiban vesznek majd részt.

„Magyar lovak a brit királyi családszolgálatában! Két magyar lipicai lovat adtam át a brit királyi udvarnak Magyarország koronázási ajándékaként III. Károly király koronázására. A két, kiválóan képzett - 8 és 6 éves - ló a királyi család reprezentációs feladataiban vesz majd részt” – írja bejegyzésében Szalay-Bobrovniczky Kristóf, honvédelmi miniszter. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.