Magyarországgal közösen rendezne olimpiát a szerb elnök

  • narancs.hu
  • 2024. május 2.

Külpol

Álmodozni lehet...

2028-ban Szerbia ad otthont az Európa Liga döntőjének – közölte Aleksandar Vučić szerb elnök, majd arról kezdett el beszélni, hogy

a tervek szerint a jövőben Magyarországgal közösen szállna versenybe az olimpiai játékok megrendezéséért, de hogy mikor, azt nem mondta meg

írja a balk.hu. A Belgrád közelében lévő Surčinban hivatalosan is megkezdődött a szerb Nemzeti Stadion építése.

Vučić ennek alkalmából azt mondta, nemcsak Belgrád, hanem az ország arculatát is megváltoztatják, és Budapest mellett a legnagyobb Aqua Központot építik.

Szerinte azzal, ami most épül, "versenyre kelhetnek a magyarokkal", ekkor fejtette ki, hogy célja, hogy Magyarország és Szerbia közösen jelentkezzen az olimpiai játékok megrendezésére.

Mivel az olimpia rendezését hagyományosan egy város szokta megkapni, nem pedig egy ország vagy több, így nem teljesen világos, Vučić mire gondolhatott – persze, álmodozni lehet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk