Már a második adag titkosított dokumentum kerül elő Biden alelnöki irodájából

  • narancs.hu
  • 2023. január 12.

Külpol

Bidenék együttműködnek, de kérdésekre nem nagyon válaszolnak.

Az igazságügyi minisztérium is vizsgálódik, miután titkosított dokumentumok kerültek elő Joe Biden washingtoni privát irodájából, amit alelnöksége idején használt. Most a BBC szerint újabb paksaméta került elő, de az nem világos, pontosan honnan.

A Fehér Ház még nem kommentálta az újabb dokumentumok előkerülését, korábban egy sajtótájékoztatón Karine Jean-Pierre szóvivő azért nem válaszolt az üggyel kapcsolatos kérdésekre, mert az igazságügyi minisztérium vizsgálata még zajlik.

Joe Biden viszont úgy nyilatkozott, együttműködik a legfőbb ügyészségként is működő igazságügyi minisztériummal.

Donald Trump korábbi elnök ellen is zajlik nyomozás, az FBI még házkutatást is tartott nála floridai luxusvillájában. Igaz, ő idézéssel nem volt hajlandó beszolgáltatni a dokumentumokat, míg Biden ügyvédei maguk jelentkeztek a papírokkal, amikor rájuk bukkantak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk