Mocsári szörnyek tűntek fel Trump jelöltje körül

  • B.P.M.
  • 2019. március 29.

Külpol

Vajon mit akarhatnak?!

Csütörtökön hallgatták meg Donald Trump belügyminiszter-jelöltjét, David Bernhardot, amikor is mocsári szörnyek jelentek meg a teremben - írta meg a Washington Post.

Ahogyan az a felvételen látható, Bernhard jobb válla fölött feltűnik a különös lény, amiből több is volt a helyszínen, idővel a rendőrség közbelépett. A mocsári szörnyek kiléte mögött a Clean Water Fund aktivistái állnak, ugyanis a korábbi energiaügyi-lobbistát jelölte Trump a pozícióra, aki nem éppen a környezet- és természetvédelmi szempontokat tartja szem előtt, elég csak arra gondolni, hogy az Észak-Amerikában korábban kihalás szélére sodródott, mára azonban már elszaporodott farkas veszélyeztetett státuszának feloldásáról szóló döntést ő jelentette be.

Az eseményről a Greenpeace is posztolt, ahogyan azt a Twitteren írta a szervezet: „Hogy miért is küldtük ezeket a mocsári szörnyeket David Barnhardt meghallgatására? Hát, mert ő egy korábbi olajipari lobbista, aki azon mesterekedett, hogy szennyezők megkaparintsanak közterületeket!”

Figyelmébe ajánljuk