Momentum: Küldjünk fegyvereket Ukrajnának

  • narancs.hu
  • 2024. október 19.

Külpol

Mint ismert, Észak-Korea 12 ezer katonával beszállt a háborúba Oroszország oldalán. 

„Észak-Korea 12 ezer katonát, többek között különleges alakulatokat küld Ukrajnába - nyilván a póráz végét fogó Kína hozzájárulásaval. Ez szervezett, állami részvételt jelent a háborúban egy európai ország ellen észak-koreai részről, Peking támogatásával. Az amerikaiak érthető módon vörös vonalat látnak, és a hírszerzési bizottság elnöke Bident azonnali lépésre szólítja fel. Eközben itthon a kapitulaciópárti kormány fegyver helyett fehér zászlót küldene Kijevbe. Hiába halt már meg több tucat kárpátaljai magyar a harcokban, a kormány Moszkvába és Pekingbe jár gazsulálni. Elég ebből! A Momentum követelései:

  • 1) küldjünk fegyvert a védekezéshez az ukránoknak
  • 2) álljon le a kormány az EUs segélycsomagok blokkolásával
  • 3) csak Oroszország veresége és Putyin bukása a járható út, ha békét akarunk Európában, ezért a kormány limitálja a gazdagsági minimumra az orosz és kínai kapcsolatokat, különös tekintettel a nyilvános eseményekre”

– írja Tompos Márton, a Momentum elnöke a Facebookon

A dél-koreai Nemzeti Hírszerző Szolgálat számolt be róla, hogy az ukrán hírszerzéssel együttműködve, arcfelismerő mesterséges intelligencia segítségével azonosítottak észak-koreai tiszteket Donyeck régióban, ahol az orosz erőkkel együttműködve észak-koreai rakéták indítását támogatják. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk