Orbán ellen tüntettek a svéd parlament előtt

  • narancs.hu
  • 2024. február 14.

Külpol

Keresztény Zoltán szerint a magyar kormány álnemzeti és álkeresztény.

Molinóval üzente meg a svédeknek Stockholmban, a parlament előtt Keresztény Zoltán jogász, hogy nem minden magyar ért egyet Orbán Viktor miniszterelnökkel.

„Fontos, hogy a svédek is tudják, hogy mi nem vagyunk egyenlőek a Putyin érdekeit szolgáló, mára már pedofilügybe is keveredett, álnemzeti, álkeresztény kormánnyal, akik folyamatosan akadályozzák Svédország NATO-csatlakozását, és ezzel azt is, hogy mi magyarok is nagyobb biztonságban legyünk” – érvel az akciót a közösségi oldalon bemutató posztjában az aktivista.

Elmondása szerint azt az üzenetet küldik a svédeknek, hogy a magyar emberek tudják, Svédországgal megerősödik a NATO, és ez Magyarországnak is érdekében áll. Az, hogy gyenge legyen a NATO, csakis Putyin érdeke, aki szétzilálná Európát, és ebben a tevékenységében szövetségesre talált Orbán Viktor személyében, a tervük végrehajtását pedig meg kell akadályozni – így Keresztény.

A jogásznak korábban több akciója is nyilvánosságot kapott. Tavaly augusztusban Magyarországon páncélszekrényt vitt Mészáros Lőrinc villája elé. Ezzel azt üzente, hogy visszaköveteli a magyarok nevében az eltett pénzt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk