Orbán Viktor lerótta kegyeletét XVI. Benedek ravatalánál

  • narancs.hu
  • 2023. január 3.

Külpol

A miniszterelnököt felesége, Lévai Anikó kísérte el. 

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó kedden délelőtt Rómában, a Szent Péter-bazilikában lerótta kegyeletét a szombaton elhunyt XVI. Benedek nyugalmazott pápa ravatalánál – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

 
 
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és felesége, Lévai Anikó (b) lerója kegyeletét a december 31-én elhunyt XVI. Benedek nyugalmazott pápa ravatalánál Rómában, a Szent Péter-bazilikában 2023. január 3-án. Jobbra Georg Gänswein érsek (j), mögöttük Habsburg-Lotharingiai Eduárd Károly, Magyarország vatikáni nagykövete (k, hátul). Fotó: Benko Vivien Cher / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
 

Orbán Viktor és Lévai Anikó imát mondott XVI. Benedekért és a gyászoló keresztény hívők közösségéért. 

 
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és felesége, Lévai Anikó (j2) lerója kegyeletét a december 31-én elhunyt XVI. Benedek nyugalmazott pápa ravatalánál Rómában, a Szent Péter-bazilikában 2023. január 3-án.
Fotó: Benko Vivien Cher / MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
 

 Novák Katalin köztársasági elnök és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön utazik a Vatikánvárosba, hogy részt vegyen XVI. Benedek gyászmiséjén. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk