Putyin a Krímbe utazott az elcsatolás kilencedik évfordulóján

  • narancs.hu
  • 2023. március 18.

Külpol

Meghatódott a helyi kormányzó.

 

Váratlanul, de nem meglepő módon Vlagyimir Putyin szombaton a Krímbe utazott abból az alkalomból, hogy Oroszország kilenc éve annektálta az eredetileg ukrán félszigetet.

444 a france24.com cikkére hivatkozva azt írja, hogy az orosz elnök beköszönt Szevasztopolba, ahol művésziskolát látogatott a helyi kormányzó Mikhail Razovzsajev társaságában. "Vlagyimir Putyin elnökünk tudja, hogy lepjen meg minket. A jó értelemben" - mondta a kormányzó Telegramon, mivel az orosz elnök eredetileg csak videóhívásban csatlakozott volna a megnyitóra.

"De Vlagyimir Vlagyimirovics személyesen érkezett. Ő maga. A kormány mögött. Mert egy ilyen történelmi napon az elnök mindig Szevasztopollal és Szevasztopol népével van" - áradozott a kormányzó.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk