Zelenszkij is jelen lesz a G7-csúcson Japánban

  • narancs.hu
  • 2023. május 19.

Külpol

Az eredeti tervek szerint csak virtuálisan csatlakozott volna.

Több tisztviselő is jelentette, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a tervek szerint ezen a hétvégén személyesen jelenik meg a G7 országok csúcstalálkozóján Hirosimában – írja a New York Times értesüléseire hivatkozva a 444.

Biztonsági okokból azt nem tették közzé, hogy Zelenszkij mikor érkezik Japánba. A csúcstalálkozón Joe Biden amerikai elnök is jelen lesz, akivel Zelenszkij egy személyes külön megbeszélést is tervez.

Zelenszkij eredetileg csak virtuálisan lett volna jelen a csúcstalálkozón, az utóbbi két hétben azonban több országba is ellátogatott, ami elemzők szerint annak a jele, hogy bízik saját kormánya stabilitásában.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk