A Duna magas vízállása miatt nem közlekednek a villamosok a pesti felső rakparton

  • narancs.hu
  • 2023. december 27.

Lokál

A BKK a 4-es és a 6-os villamos, valamint a 15-ös autóbusz és a metró igénybevételét ajánlja.

A Duna magas vízállása miatt nem közlekedik Budapesten a 2-es villamos a Széchenyi István tér és a Boráros tér között, a 2B és a 23-as villamos a Jászai Mari tér és a Boráros tér között – közölte Facebook-oldalán a BKK Info szerdán.

A közlekedési társaság a 4-es és a 6-os villamos, a 15-ös autóbusz és a metró igénybevételét ajánlja. A hvg.hu emlékeztetett, az ajánlott 15-ös autóbusz jelenleg forgalmi okokból alternatív útvonalon közlekedik, és nem érinti a Dorottya utca (Vörösmarty tér M) megállót. Az autóbuszra felszállni az Apáczai Csere János utcában, a 2-es villamospótló Vigadó tér elnevezésű megállójában lehet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk