A Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatóját

  • narancs.hu
  • 2021. november 22.

Lokál

A 47 éves férfi október 28-án tűnt el, holttestét a Kopaszi-gátnál találták meg. A rendőrség szerint nem merült fel bűncselekmény gyanúja. 

Megtalálták Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete munkatársának holttestét – közölte a 24.hu. A lap értesülései szerint az eltűntként keresett kutató holttestét a Dunában találták meg, a Kopaszi-gátnál. A 47 éves kutató október 28-án tűnt el; elhagyta budapesti munkahelyét és mostanáig semmit sem lehetett tudni a hollétéről. 

Klein kutatási területe a posztszubkulturális média, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt. Alapító szerkesztője volt az Irodalom Visszavág sorozatnak, jelentek meg írásai a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica lapjain is.

A lap megkereste a BRFK sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kapták, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk