A Kékfény bordélyházak miatt bajba került riporterét gázolták el az M0-son

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 20.

Lokál

A baleset a vádelemlés előtt nyolc nappa történt szeptemberben.

A Kékfény volt, büntetőeljárás alá vont riporterét gázolták el szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn – értesült több forrásból a Magyar Nemzet.

Berkes Bélával szemben szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt, és börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

A vádemelés előtt nyolc nappal, szeptember 10-én az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé egy személyautó gyalogost gázolt el. A gyalogos megsérült, a többi autós ki tudta kerülni, túlélte a balesetet. Mint kiderült, a férfi a 45 éves Berkes volt. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Berkes Béla 2006 óta volt a köztévé Kékfény című bűnügyi műsorának szerkesztő-riportere. Januárban vitték el a rendőrök, amiért szexmunkásoknak adott ki lakásokat. Vallomásában elmondta, hogy 16 lakásában 300 lány" olgozott, ő pedig ezzel 30 millió forintot keresett. A rendőrség szerint bordélyhálózatot tartott fenn, szerinte erről szó sem volt. Később azt mondta, nem okozott kárt, és tiszta a lelkiismerete, de azért szégyelli magát, hogy kettős életével nehéz helyzetbe hozta a kollégáit.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Cserna-Szabó András: „Csinálnék egy kocsmát”

Megjelent új novelláskötete, az ösztöndíjakat és a kitüntetéseket elfogadja, ha adnak neki, és nem kérnek cserébe, de abbahagyná az írást, ha rengeteg pénze lenne. Épp ezért senki ne adjon neki! Az utolsó magyarokért is kár lett volna. Cserna-Szabó Andrással beszélgettünk.