A Kékfény bordélyházak miatt bajba került riporterét gázolták el az M0-son

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 20.

Lokál

A baleset a vádelemlés előtt nyolc nappa történt szeptemberben.

A Kékfény volt, büntetőeljárás alá vont riporterét gázolták el szeptember 10-én a reggeli órákban az M0-s körgyűrűn – értesült több forrásból a Magyar Nemzet.

Berkes Bélával szemben szeptember 18-án emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség 18 rendbeli bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette, valamint kábítószer-birtoklás vétsége miatt, és börtönbüntetés kiszabását kérte rá.

A vádemelés előtt nyolc nappal, szeptember 10-én az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé egy személyautó gyalogost gázolt el. A gyalogos megsérült, a többi autós ki tudta kerülni, túlélte a balesetet. Mint kiderült, a férfi a 45 éves Berkes volt. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Berkes Béla 2006 óta volt a köztévé Kékfény című bűnügyi műsorának szerkesztő-riportere. Januárban vitték el a rendőrök, amiért szexmunkásoknak adott ki lakásokat. Vallomásában elmondta, hogy 16 lakásában 300 lány" olgozott, ő pedig ezzel 30 millió forintot keresett. A rendőrség szerint bordélyhálózatot tartott fenn, szerinte erről szó sem volt. Később azt mondta, nem okozott kárt, és tiszta a lelkiismerete, de azért szégyelli magát, hogy kettős életével nehéz helyzetbe hozta a kollégáit.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.