Elkezdték leengedni a Városligeti-tavat, több mobiltelefon is előkerült

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 18.

Lokál

Van olyan készülék, ami két hetet töltött víz alatt, mégis tökéletesen működik.

Több mobiltelefon is előkerült a Városligeti-tóból, amikor elkezdték leengedni a mesterséges tó vizét – derül ki Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó üzemeltetőjének Facebook-posztjából

Aki tehát idén nyáron a tóba ejtette a telefonját, végre visszakaphatja régen látott készülékét. Ehhez nem kell mást tennie, csak felhívni a bejegyzésben megadott telefonszámot vagy üzenetet küldeni a fenntartónak. Persze az is fontos, hogy az illető be tudja bizonyítani, hogy valóban ő a tó fenekéről előkerült telefonok egyikének tulajdonosa.

Elkezdtük leengedni a tavat és megtaláltunk néhány rég elvesztett értéket.📵 Ha te is a tóba ejtetted idén nyáron a...

Posted by Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó on Monday, September 18, 2023

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mire lehet még használni egy mobiltelefont, ami hetekig pihent a víz alatt. A felhívásra érkező egyik hozzászólás szerint azonban valaki már vissza is kapta a Városligeti-tóba két héttel ezelőtt beleejtett telefonját, ami csodák csodájára tökéletesen működik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk