Kirúgta a közmédia a prostituáltakat futtató bűnügyi riportert

  • narancs.hu
  • 2023. január 15.

Bűn

A Kékfény munkatársa szobákat adott ki szexmunkásoknak, amiből szép mellékesre tett szert.

Szűkszavú válaszban tudatta az MTVA a Mandinerrel: „„A hivatkozott hírekben nevezett személy – korábban a Kékfény című műsor riportere – már nem a Médiaszolgáltatás-Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) alkalmazottja.” Arra a kérdésre, hogy az esetet követi-e belső vizsgálat, miszerint a férfi törvénysértő tevékenysége befolyásolta-e bűnügyi riporteri munkáját, az MTVA így válaszolt: „A Kékfény szerkesztőjének, illetve felelős szerkesztőjének tájékoztatása szerint az eljárás alá vont személy riporteri munkáját semmilyen irányban nem érte befolyás: befolyásolás sem részéről, sem pedig más részéről az ő irányába nem történt.”

A nyomozás szerint a férfi 2021 nyara óta 13 lakást bérelt az országban, amit prostituáltaknak adott tovább. Tőlük napi 12-15 ezer forintos díjat kért. Ha elítélik, öt évet is kaphat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk