Bár a bicikliút-építésről letiltották a Kétfarkúakat, a WC-projektjük sikeres lett

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 6.

Lokál

A gyomorforgató kép, úgy tűnik, elérte a MÁV ingerküszöbét is.

Néhány nappal ezelőtt saját biciklút-építő akcióba kezdett a Kétfarkú Kutya Párt – aminek a befejezését végül a MÁV rendőri segítséggel megakadályozta. Az akció során derült ki, hogy nemcsak ezzel a 100 méteres útszakasszal vannak problémák, de az állomáshoz tartozó vécé is használhatatlan állapotban van.

A MÁV-nak nagyon fáj, hogy a kétfarkúak bicikliutat építenek Rákosrendezőn

Hív a vasút, vár a MÁV! Főleg rendőrt hív, ha elvégeznéd, amit ők makacsul nem hajlandók. Miután a MÁV hallani sem akart a dologról, a Kétfarkú Kutya Párt a saját kezébe vette a rákosrendezői bicikliút megépítését - azt a 100 méteres szakaszt, ami a MÁV fennhatósága alá esik.

Mint írják: Az útépítés megtiltása közben sokat megtudhattunk az Államvasutak életéről. Például, hogy az állomásfőnök az aszfaltkupacokkal ellentétben nem látja az ablakából a mosdót. Az MKKP ahol tud, segít. Készítettünk egy informatív plakátot, amit az első emeletről is jól láthatott.

false

 

Fotó: http://ketfarkukutya.com/

 

A fotón szereplő vécé sajnos nem illusztráció, a gyomorforgató képet, úgy tűnik, hogy a MÁV részéről sem tudták ignorálni. A párt mai információi szerint a villámdemonstráció után azonnal megalakult a Rákosrendezői Bakteriológiai Hivatal, és teljesen felújították a vécéket!

Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Siker! 2 nap alatt újította fel a MÁV a rákosrendezői rötyit. Van még az országban lepukkant vasúti vécé, vagy csak ez az egy volt?

 

Figyelmébe ajánljuk