Csütörtök éjjel szünetel a MÁV jegyértékesítése

  • narancs.hu
  • 2024. február 29.

Lokál

Az új tarifarendszer bevezetésével összefüggő technikai átállás miatt.

Csütörtökön 22 órától péntek hajnali 3 óráig szünetel a jegyértékesítés a MÁV pénztárainál, az automatáknál, a vonatok fedélzetén, online az Elvirában és a MÁV-appban is

– közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Hozzátették: a március 1-jétől érvényes új tarifa- és kedvezményrendszer bevezetésével összefüggő technikai átállás miatt szünetel majd a jegyértékesítés. A tájékoztatás szerint a korábban vásárolt jegyek, bérletek ebben az időszakban is bemutathatók. A Mávinform azt kérte, hogy az utasok a karbantartás előtt vagy az után váltsák meg menetjegyüket. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a MÁV-mobilalkalmazást frissíteni kell március 1-jén vagy azt követően.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk