Eltévedt egy vonat Miskolc és Fonyód között

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 16.

Lokál

Végül 2 óra 10 perc késéssel érkezett a célállomásra. 

Egy elágazásnál rossz vonalon maradt, így kerülővel érkezett meg végállomására a kedd délelőtti Miskolc-Fonyód járat - írja az iho.hu közlekedési szakportál.

A vonatnak Érd-elágazásnál Tárnok felé kellett volna továbbhaladnia, azonban maradt a 40a jelű vonalon, áthaladt Érden, és csak Százhalombattán állították meg.

A járat végül kerülővel, Pusztaszabolcson és Börgödön át jutott el Székesfehérvárra, és állt vissza a helyes vonalra. Mivel a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár vonalszakasz nincs villamosítva, egy szergejes előfogatot is segítségül kellett hívni Százhalombattán.

A zavart valószínűleg az okozta, hogy a Miskolc-Fonyód járat a korábbi tervekkel ellentétben a százhalombattai személyvonat előtt közlekedett, az irányítás azonban nem változtatott a vágányutakon.

A vonat 2 óra 10 perces késéssel futott be Fonyódra. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk