Hétvégén visszatér a szép idő

  • narancs.hu
  • 2023. május 18.

Lokál

Csütörtök még borongós lesz az idő, pénteken szakadozik a felhőzet. 

Csütörtökön marad a borongós idő, főként a középső és keleti országrészben többfelé esővel, záporokkal, de zivatarok kialakulása már nem valószínű, legfeljebb a keleti határszélen sodródhat be egy-egy cella. Az északi-északkeleti szél többfelé élénk, nyugaton és északkeleten erős lesz, 14-20 fokot mérhetünk – írja az Időkép az előrejelzésében. 

Pénteken már szakadozik a felhőzet, keleten többórás napsütés ígérkezik. Kisebb eső, zápor helyenként még kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délutánra 17 és 26 fok közé melegedhet a levegő, az alacsonyabb értékeket a legtovább felhős nyugati tájakon mérhetjük.

Hétvégén sok napsütésre van kilátás, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből helyenként azért kialakulhat kisebb zápor, zivatar. Élénk, egy-egy helyen erős lehet a keleties szél. Kora nyárias időre, délutánonként 23-28 fokos maximumokra van kilátás.

Hétfőn kitart a napos-gomolyfelhős idő elszórtan záporokkal, főként délen zivatarokkal. Helyenként feltámad az északkeleti szél, a zivatarokat jelentősebb szélerősödés kísérheti. 23-28 fokig melegszik a levegő délutánra. A jelenlegi számítások alapján kedden és szerdán is hasonló időjárás várható.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk