Kerékpáros ütötte el a tram-traint Hódmezővásárhelyen

  • narancs.hu
  • 2023. május 19.

Lokál

Autósok gyakran mennek neki vasútvillamosnak, de ilyen baleset eddig nem történt.

Kerékpáros ütötte el a tram-traint pénteken Hódmezővásárhelyen. A vasútvillamosnak oldalról nekihajtott egy biciklis, és beszorult a kereke a tram-train alá a Bajcsy-Zsilinszky utca–Kistópart körforgalomnál – írja a Főnix Taxi információira hivatkozva a Promenad24. A helyszínelés miatt kisebb dugó alakult ki.

A portál érdeklődésére a Mávinform később megerősítette: a Szeged vasútállomásról 8 órakor Hódmezővásárhelyre elindult vasútvillamos kerékpárossal ütközött, senki nem sérült meg.

Néhány héttel ezelőtt egyébként a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szegedi tagozata „súlyos kihívást” hirdetett a szegedi és hódmezővásárhelyi autósoknak: „Ha 1 hónapig nem megy neki senki a TramTrain-nek és nem is parkolnak úgy elé, hogy megakadjon a közlekedése, akkor két lelkes szegedi fiatalember vállalja hogy 40-40 fekvőtámaszt megcsinál a Dugonics téren a nyilvánosság előtt.” Hozzátették: „Egyelőre úgy látjuk a fiúk nem lesznek schwarzeneggerre gyúrva, mert már neki is mentek.” Az MKKP Szeged Facebook-posztja szerint nem volt olyan két hét, hogy ne ment volna neki valaki a több mint 70 tonnás, 37 méteres járműnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk