Magyar nő holttestét találták meg egy olaszországi hotel pincéjében

  • narancs.hu
  • 2023. november 11.

Lokál

A rendőrség szerint baleset történt, de a testvére szerint van egy gyanús körülmény.

Kedden reggel egy már oszlásnak indult holttestet fedeztek fel az olaszországi Rimini városának egyik bezárt szállodájában – írja a Blikk.

A lap szerint a Miramare városrészben található épületbe a rendőrség több egysége is kiszállt. Az áldozat egy 42 éves magyar nő, Zsanett, aki már jó ideje halott volt. A nő maradványait a pincében fedezték fel az épület felújítását végző munkások. 

„Március közepén beszéltem vele utoljára, azóta viszont semmi életjelet nem adott magáról. Még a volt párja is nálunk érdeklődött, akivel hosszú ideig élt kint együtt, hogy tudunk-e róla valamit, mert a hozzá közel álló barátai is teljesen tanácstalanok”

– mondta az elhunyt nő testvére.

A nő már 15 éve kint élt, anyanyelvi szinten beszélt olaszul. Úgy tudták, normális munkákat vállalt szobalányként és takarítóként. Eltűnését négy hónappal ezelőtt jelentették be az olasz hatóságoknak.

A hatóságok szerint vélhetően baleset történt, feltételezésük szerint a nő megcsúszott a lépcsőn, beverte a fejét és már nem tudott segítséget kérni. Testvére azt állítja, több gyanús körülmény is van az ügyben: például az egyik férfi, akivel kapcsolatban volt, verte, a nő később mégis visszament hozzá, ezután tűnt el nyomtalanul.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk