TISZA X AZAHRIAH néven cipőkollekciót dob piacra a Tisza

  • narancs.hu
  • 2024. május 11.

Lokál

Két napig lesz elérhető, az Astoriánál lévő boltban.

Május 17-én és 18-án lesz kapható a limitált kollekció, amit a Tisza cipő Azahriah-val, a legfelkapottabb magyar előadóval közösen csinált. „Hazánk egyik legnagyobb fiatal tehetsége és márkánk együttműködésében egy limitált darabszámú, minden elemében egyedi TISZA X AZAHRIAH kollekció kerül az Astorián található boltunk polcaira, mindösszesen KÉT NAP erejéig” – írta pénteki posztjában a cipőmárka, amit a Telex tallózott.

Az Artisjus-díjas zenész május végén három telt házas koncertet fog adni a Puskás Arénában, a Sziget fesztiválon kiemelt sávban lép fel, novemberben pedig egy film is megjelenik róla. Egy hónapja jelent meg legújabb albuma, amelyen van egy cipoe című szám is.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.