Megjelent az Azahriah-film első előzetese

  • narancs.hu
  • 2024. május 6.

Mikrofilm

Sejtelmes. A Mi vagyunk Azahriah novemberben kerül a mozikba.

Ha már filmet csinálunk, akkor abban nem akarok látszódni

– így indul az Azahriah-ról szóló film friss teasere. Felettébb sejtelmes. A Mi vagyunk Azahriah filmről egyelőre nem tudni sok mindent, a rövid előzetesből is csak annyi derül ki, hogy arról bizonyosan szó lesz benne, a sikeres magyar előadót milyen kapcsolat fűzi a zenéhez, vagy épp mit gondol a saját felkapottságáról.

Az egyperces kedvcsinálót Azahriah menedzsmentje tette közzé. Itt lehet megnézni:

Telex azt írja, a film forgalmazója a Színfolt Film lesz. A kitűzött premierdátum november 28-a. Április elején derült ki, hogy film készül az énekesről. A titokzatos projektről ezidáig eddig semmit sem árultak el. Most a teaseren kívül kiderült, hogy a film rendezője Mazzag Izabella lesz – aki Krúbinak és Beton.Hofinak is csinált már klippeket –, az operatőr Polhodzik Ádám, a producer pedig Lévai Balázs és a zenészt képviselő Supermanagement.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!