Veszélyben a Tranzit, segítséget várnak

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 22.

Lokál

Szponzorokat keres a további működéshez a kávézó.

Az újbudai Kosztolányi Dezső téren, az egykori távolságibusz-pályaudvaron működő Tranzit kávézó lassan húsz éve a színhelye előadásoknak, kiállításoknak, koncerteknek és egyéb  eseményeknek. Emellett igyekeztek részt venni különféle szociális programokban, adományt gyűjtöttek, kiálltak a számunkra fontos értékek mellett. Barátságok, szerelmek szövődtek itt, házasságok köttettek.

A hely most veszélybe került. A mindenkit sújtó gazdasági válság és a megnövekedett rezsiköltségek rájuk is hatással voltak, és jelen állás szerint szeptember 30-ig tudják nyitva tartani a kávézót. A Tranzit vezetése most abban bízik, hogy az Önök segítségével átvészelhetik ezt a nehéz időszakot. Ahogy közleményükben írják:

„Számítunk rátok! Szponzorokat keresünk! Ha te is szeretsz ide járni és fontosnak tartod, hogy folytathassuk tevékenységünket, akkor az alábbi bankszámlaszámon tudsz minket támogatni:11707110-21465552 OTP Bank”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk