A Föld felé száll a Hold Ronald Emmerich új filmjében

  • narancs.hu
  • 2021. december 4.

Mikrofilm

Sötét, titokzatos erő, lehetetlennek tűnő küldetés, szinkronizált előzetes.

Szinkronizált előzetest tettek közzé Roland Emmerich új katasztrófafilmjéről, a Moonfallról. 

A Függetlenség napja, a Holnapután és a 2012 rendezője egy interjúban elárulta, forgatókönyvíró társaival új teóriát találtak ki a Holdról és annak misztériumáról.  

„Aki szereti a filmjeimet, ezt is szeretni fogja. Teljesen olyan, mint a 2012 és A függetlenség napja. A kettő keveréke földönkívüli elemek nélkül. Van egy nagy csavar egy ponton, de azt nem akarom lelőni” – idézte korábban a készülő filmről a rendező, Roland Emmerich nyilatkozatát a Filmtekercs.

A Moonfall arról szól, hogy az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, mert egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik. A NASA vezetője és egykori űrhajósa, Jo Fowler (Halle Berry) meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekülést jelentheti mindenki számára. Fowler összeáll az elszánt űrhajóssal, Brian Harperrel (Patrick Wilson), és az összeesküvés-elméletek szakértőjével, K. C. Housmannal (John Bradley), hogy egy lehetetlennek tűnő akcióval megakadályozzák a bajt. A Holdon azonban olyasmivel szembesülnek, amire nem számítottak.  Erról az előzetes sem árul el sokat.

A filmben az említett színészek mellett az űrben és a földön feltűnik többek közt Donald Sutherland és Michael Peña is.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk