A furcsa bajusz vagy a villámgyors sündisznó támasztja fel Jim Carrey karrierjét?

  • narancs.hu
  • 2019. április 30.

Mikrofilm

Hosszú ideje nem kapott szerepet komoly költégvetésű filmes produkcióban a színész.

Kijött a Sonic The Hedhog (Sonic, a sündisznó) élőszereplős film első előzetese.

A produkció egy játékadaptáció: a Sonic-ot 1991-ben adták ki először, azóta rengeteg számítógépes programnak, rajzilmnek és képregénynek szolgált alapjául, közel harminc évet kellett várni az első élőszereplős filmig.

A főgonoszt Jim Carrey alakítja, aki a 90-es évek egyik legelismertebb és sikeresebb nevettetője volt, olyan filmekben tűnt fel, mint az Ace Ventura: Állati nyomozó, a Dumb és Dumber vagy A Maszk. Ezután komolyabb szerepekre vállalkozot, melyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, Carrey karrierjén az sem segített, hogy egyesek szerint szerepet játszott a barátnője öngyilkosságában.

Megtaláltuk az év legrosszabb filmjét, ami egyben Jim Carrey pályájának mélypontja

A Dark Crimes egy olyan krimi, amely nincs tisztában a műfaj szabályaival. Az elmúlt évek azt mutatták, hogy Jim Carrey karrierjének leáldozott. És mintha ő is belátta volna ezt: alig vállalt szerepeket, még a barátnője halála előtt visszatért ugyan a Dumb és Dumber folytatására, de abban semmi köszönet nem volt.

A humorista-színész az utóbbi években a botrányai - és festményei - miatt került a figyelem középontjába, és bár tavaly készült vele ígéretes sorozat (Most nevess!), a nagy visszatérés még nem igazán történt meg, ezért is érdekes, hogy egy nagyszabású produkcióban láthatja a közönség.

Figyelmébe ajánljuk