Alessandra Mussolini csak annyit válaszolt: „rohadék”

  • -szá-
  • 2019. április 2.

Mikrofilm

„Szia Jim Carrey, most ezt rajzold le nekünk”

A kábelbarát vagy a Hanta boy gumiarcú főszereplője, majd komoly drámai színész, ismét komikus; festőművész, most pedig politikai aktivista – egyre nehezebb követni Jim Carrey karrierjének ívét.

Pár napja Benito Mussolini unokáját bőszítette fel egy képével, amit a Twitteren osztott meg a nagyérdeművel. „Ha kíváncsi vagy, hova vezet a fasizmus, csak kérdezd meg Benito Mussolinit és szeretőjét, Clarettát” – írta a képhez, mely a diktátor kivégzését ábrázolja.

Erre Alessandra Mussolini politikus, az Európai Parlament tagja csak annyit válaszolt a közösségi oldalán: „Rohadék”, majd nemsokára egy képet is közzé tett, melyben elég egyértelműen utalt az amerikaiak Japánra ledobott atombombáira.

„Szia Jim Carrey, most ezt rajzold le nekünk” – fűzte a képhez.Mussolini unokája egyébként dajcstomis szinten rajta tartja kezét a közösségi média ütőerén: a kép alatt, akit csak lehet, kiosztott a maga módján.

Ezzel szemben Carrey nem reagált a kihívásra – a hivatalos Twitter-fiókjával a színész egyébként egyetlen embert követ: saját lányát.

Figyelmébe ajánljuk