A világpremierrel együtt érkezik hozzánk is a Jóbarátok különkiadása

  • narancs.hu
  • 2021. május 21.

Mikrofilm

Nekünk sem kell már sokáig várni a Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Ross, Chandler hatosfogatra.

A múlt év egyik legnagyobb tévés durranásának szánták, a koronavírus azonban lemosta a színről. Most azonban végre újra összeáll a Jóbarátok stábja: a különkiadást május 27-én sugározzák az HBO Max-on – a hírek szerint pedig ezzel egyidőben a magyar nézők számára is elérhetővé válik az HBO GO-n.

Hogy mitől volt ennyire népszerű az 1994-2004 között sugárzott sorozat, azt ebben a cikkünkben fejtegettük : habár ma már néhány poénja fölött eljárt az idő, és szinte havonta jelennek meg a showt rasszistának, homofóbnak és szexistának bélyegző cikkek, a hatása tagadhatatlan. Mikor nemrég még a Netflixen is elérhető volt, nézők új generációja ismerhette meg a hat jóbarát életét. A műsor piaci értékét jól mutatja, hogy a közelmúltban beinduló HBO Max nem sajnált 425 millió dollárt érte, hogy lekerüljön a rivális kínálatából és egyedül náluk legyen látható.

A mostani különkiadásban mindegyik főszereplő visszatér: Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow és Matthew Perry is látható lesz, amint a talkshow-házigazda James Cordennel együtt felidézik a legikonikusabb pillanatokat, a Jóbarátok jelentőségéről és hatásáról beszélgetnek, és még néhány kultikus vendégszereplőt is visszahoznak.

Sok egyéb sztár is csatlakozik:

ott lesz Lady Gaga, akinek Bad Romance nevű slágerének dalszövegében szerepel a barátok kifejezés; a BTS nevű koreai fiúbanda, akiknek látszólag még ennyi közük sincs a sorozathoz, valamint a Trónok harca Havas Jonja, Kit Harington, és mindenki Justin Biebere, Justin Bieber.

Az újrázás ötlete gyakorlatilag a sorozat befejezése óta folyamatosan terítéken van, volt már szó új évadról és mozifimről is, azonban csak a show 25. évfordulóján jelentették be hivatalosan a reuniont, ami a hírek szerint közel 20 millióba került a streamingplatformnak.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk