Anne Heche állapota annyira kritikus, hogy nem fogja túlélni a balesetet

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 12.

Mikrofilm

Addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel.

Anne Heche amerikai színésznő múlt heti autóbalesetében olyan súlyos agysérülést szenvedett, hogy csak addig tartják életben, amíg eldől, mi lesz ép szerveivel. Vérében drogot mutattak ki.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, múlt pénteken súlyos autóbalesetet szenvedett Anne Heche amerikai színésznő Los Angelesben.

Az 53 éves Heche autójával először egy garázsba rohant bele. Mielőtt a lakók a segítségére siethettek volna, a nő hátramenetbe kapcsolt, és elhajtott. Valamivel később a színésznő egy ház falának ütközött nagy sebességgel Mar Vista negyedben, tüzet és jelentős károkat okozva - írta a TMZ.com.

A helyszínre hatvan tűzoltó érkezett, akiknek több mint egy óráig tartott eloltani a lángokat.

Az 53 éves hollywoodi sztár azóta kómában van, állapota annyira kritikus, hogy nem fogja túlélni a balesetet. Agysérülése mellett súlyosan megégett és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartják gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek - közölte családja és szóvivője.

Korábban a Los Angeles-i rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nyomozást indítottak, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el.

Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk