Drogdílerek fenyegették meg Natalie Portman új sorozatának stábját

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 31.

Mikrofilm

Ötvenezer dollárt követeltek, de nem kapták meg.

A filmezés veszélyes üzem tud lenni, főleg ha nem egy biztonságos stúdió berkein belül zajlik. Az egész filmvilágot megrázta, amikor a Narcos című sorozat stábtagját lelőtték, mikor épp forgatási helyszín után kutatott Mexikóban. A Netflix sorozata épp a drogbiznisz veszélyes világát mutatta be. A hírek szerint azonban majdnem hasonló történt Natalie Portman legújabb, az Apple-nek forgó sorozatával, amely egy látszólag sokkal ártatlanabb témáról szól.

Alma Har’el Lady In The Lake című sorozata Laura Lippman azonos című könyvének adaptációja, amely 1966-ban játszódik. Ebben egy édesanya egy megoldatlan gyilkossági ügybe botlik, majd úgy dönt, ő maga vág neki az oknyomozásnak. Munka közben kapcsolatba kerül egy másik nővel, aki a helyi fekete közösség igazáért küzd. A főszerepet Natalie Portman és Moses Ingram alakítja, a forgatás pedig most nyáron kezdődött Baltimore-ban – aztán hamar abba is maradt.

A helyszínen ugyanis drogdílerek jelentek meg, akik igyekeztek kiüríteni a helyszínt és azzal fenyegetőztek, hogy lelövik az egyik stábtagot, ha nem kapnak 50 ezer dollárt, ami több mint 20 és fél millió forintnak felel meg. A produkció vezetője azonban elutasította a fenyegetést és leállította a forgatást. Mindez elég tökös húzásnak tűnik, ráadásul a jelek szerint be is jött, ugyanis senki nem sérült meg, egy új helyszínen pedig tovább folytatták a munkát. Mivel a sorozatnak egyelőre nincs premierdátuma, nem tudni, mennyi kését okoz majd az átállás.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk