Fesztivállal várja az őszt a Freeszfe

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 17.

Mikrofilm

FREESZEMLE címen rendezik szeptember 27. és október 1. között.

A Budapesti Őszi Fesztivál felkérésére programsorozattal készül a Freeszfe Egyesület, mellyel a centenárium alkalmából Jancsó Miklós szellemi örökségét ünnepli.

A Freeszemle nevű rendezvényt a Marczibányi Téri Művelődési Központ, a Margit Negyed és a Budapesti Őszi Fesztivál közös fesztiváljaként szeptember 27. és október 1. között tartják.

A programok középpontjában Jancsó Miklós életműve áll: lesznek vetítések és hozzájuk kapcsolódó, "jelenbe nyúló beszélgetések." A fesztiválra sok szeretettel várják az érdeklődőket, akik szeretnének "élő, érzékeny, emberi, társadalmi és nem utolsósorban alkotói problémákat megvitatni, méltón eszmét cserélni szemtanúkkal, szakértőkkel, történészekkel és az alkotókkal".

A programokon a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. A részletes program a regisztrációhoz szükséges linkekkel megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk