Ismét remek Bond-főcímdal született

  • narancs.hu
  • 2020.02.14 08:50

Mikrofilm

Az előadó pedig a szemtelenül fiatal, 18 éves Billie Eilish.

„Van abban valami punk, ahogy csak azért se játssza el a női popsztár szerepét, buggyos, androgün ruhákban jár, hogy senki ne szexualizálja a testét, és szakításai, szerelmei helyett a szorongásairól és a rémálmairól énekel. Pimasz, öntörvényű, és az összes Lana Del Rey- és Lorde-párhuzam ellenére is eredeti zenésznek tűnik Billie Eilish, akinek minden esélye megvan rá, hogy keresetlen személyiségével kirántsa a popzenét a jólneveltség unalmából” – írtuk korábban az énekesről, aki most az új James Bond film főcímdalával kedveskedik rajongóinak.

A 18 éves lány, akinek már a fél világ a lábai előtt hever: Billie Eilish

A popzenében 2019 kétségkívül Billie Eilish éve volt, akit a nívós szaklapok a közeljövő legnagyobb sztárjaként emlegetnek. A Spotify-on az ő albumát streamelték 2019-ben a legtöbbet, az új évezredben született zenészek közül ő volt az első, aki megszerezte a Billboard-slágerlista első helyét, és szintén ő lett minden idők legfiatalabb előadója, aki a Grammy négy legfontosabb kategóriájában egyszerre kapott jelölést.

A No Time To Die című dal egyszerre érkezett meg az új Bond-film előzetesével, amelynek április nyolcadikán lesz a hazai bemutatója. Ez lesz az utolsó film, amit Daniel Craig főszereplésével láthatunk.

Billie Eilish - No Time To Die (Audio)

Listen to "No Time To Die", the theme song for the 25th James Bond film, out now: http://smarturl.it/NoTimeToDie Follow Billie Eilish: Facebook: https://www....

Neked ajánljuk