Már karácsony előtt érkezik az új Reszkessetek, betörők!

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 19.

Mikrofilm

Nincs karácsony reboot nélkül a Disney-nél.

Várhatóan Kevin nélkül, de Buzz-zal és várhatóan erős nosztalgiafaktorral már novemberben debütál az itthon egyelőre nem fogható Disney Pluson a Reszkessetek, betörők! rebootja. A film sztoriját a Saturday Night Live című szkeccsshow írói, Mikey Day és Streeter Seidell jegyzik, a legfőbb szerepekben az ugyanebben a showból ismert Kenan Thompson, A megtörhetetlen Kimmy Schmidt főszereplője, Ellie Kemper, valamint a Jojo nyuszival berobbanó Archie Yates lesznek láthatóak.

A sztori egy Max Mercer nevű kisfiúról szól majd, akit természetesen szintén véletlenül otthon felejtenek a szülei, mikor elutaznak Japánba. Épp ezt igyekszik kihasználni egy házaspár, hogy visszalopjon egy felbecsülhetetlen értékű családi ereklyét – így akadnak össze a találékony sráccal, és megkezdődik közöttük a macska-egér harc.

A reboot ötlete körülbelül két éve röppent fel, amikor a filmipar történetének legnagyobb felvásárlása keretében Miki egérék bekebelezték a Fox stúdiót. A Disney akkori legendás igazgatója, Bob Iger elmondta: igyekszenek maximálisan kiaknázni a Fox remek filmkínálatát, és egy rakás nagysikerű családi mozit rebootolnak majd. A nálunk is ikonikus karácsonyi néznivalónak számító Reszkessetek, betörők! mellett olyan címek keringtek még, mint az Éjszaka a múzeumban, az Egy ropi naplója, vagy épp a Tucatjával olcsóbb.

Egyelőre nem erősítették meg, hogy a klasszikus első két rész sztárja, Macaulay Culkin visszatér-e, de keringenek ilyen pletykák. Pár éve egy Google-reklám kedvéért ismét Kevin bőrébe bújt, a Disney pedig nem titkoltan épp a hasonló nosztalgiafaktorra építene az új mozival. Az azonban máris biztos, hogy a Kevin bátyját, Buzzt alakító Devin Ratray látható lesz az új Reszkessetek, betörőkben!

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk