Netflixes sorozat szereplője lesz Arnold Schwarzenegger

  • narancs.hu
  • 2023. március 1.

Mikrofilm

A Fubar című akció-komédia alkotói azt ígérik, seggberúgják a nézőket.

Sylvester Stallone után újabb világhírű akcióhős debütál a tévében: a Terminátor és a Ragadozó sztárja, Kalifornia egykori kormányzója, Schwarzenegger hamarosan már a tévében mutathatja be menő sétáját, miközben a háttérben épp felrobban valami.

A Fubarban Schwarzenegger egy egykori CIA-ügynököt alakít, a szintén a szervezetnél dolgozó lánya (Monica Barbaro) azonban minderről semmit sem tud. Kénytelenek azonban összefogni és közösen dolgozni még egy utolsó ügyön; mindez az ígéretek szerint akcióval, kémekkel és humorral teli sztorit eredményez majd. A cím egyébként az angol Fucked Up Beyond All Repair vagy Fucked Up Beyond All Recognition (jóvátehetetlenül/felismerhetetlenül elkúrva) kifejezés rövidítése, amely a második világháborús katonai szlengből került át a köznyelvbe.

„Bárhol járok, az emberek mindig azt kérdezik tőlem, mikor csinálok újra egy olyan nagy akció-vígjátékot, mint a True Lies – Két tűz között. Nos, itt van” – írta közleményében a színész. Hozzátette: „A Fubar seggberúg majd és megnevettet – és nem csak két órán át. Egy egész évadot kapsz belőle!”

Schwarzeneggert a nem túl jó emlékű Terminátor: Sötét végzet, azaz 2019 óta nem láthattuk főszerepben. Előtte legutóbb a 2017-es Nyírjuk ki Günther!-ben komédiázott, abban azonban hiába alakította a címszerepet, inkább csak mellékszereplő volt a rendező-főhős Taran Killam árnyékában.

„Arnold Schwarzenegger-filmeket nézve nőttem fel. Kértem pár dolcsit apámtól, és már siettem is a moziba, hogy a nagyvásznon láthassam a világ legnagyobb sztárját. Hihetetlenül izgatott vagyok tehát, hogy én készíthetem el Arnold első tévésorozatát” – nyilatkozta a Fuber író-producere, Nick Santora, aki szintén azt tartotta fontosnak kiemelni, a sorozat mennyire seggberúgja majd a nézőjét. Santora korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint A szökés, a Hazudj, ha tudsz!, vagy a Reacher.

A Fubar május 25-én érkezik a Netflixre.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk