Maffiózóként debütál a tévében Sylvester Stallone

  • narancs.hu
  • 2022. június 17.

Mikrofilm

25 éves börtönbüntetése után szabadult bűnözőt játszik a Tulsa Kingben.

Taylor Sheridan a Yellowstone című western-szappanoperájával letarolta a világot: a hagyományos kábeltévé legnézettebb sorozata már két előzményt is kapott, a Paramount pedig az elképesztő siker után gyakorlatilag kérdés nélkül állt be az író-rendező ötletei mögé. Sheridan többek között egy Jeremy Renner nevével fémjelzett krimit (Mayor of Kingstown) és egy Billy Bob Thorntonnal felálló, olajtársaságra fókuszáló drámát (Land Man) is összehozott.

Legambíciózusabb és legjobban várt projektje azonban a Tulsa King nevű gengsztersorozat Sylvester Stallonéval, amelynek most érkezett meg első előzetese.

A Rocky sztárja egy Dwight „The General” Manfredi nevű New York-i maffiafőnököt alakít, aki 25 éves börtönbüntetése után szabadult. „Hűséget fogadtam ennek az életnek. És most, miután tartottam a számat, meglátom, ő is hűséget fogadott-e nekem” – narrálja a kedvcsináló előzetesben. Karakterét az oklahomai Tulsába száműzik, ahol megpróbál új csapatot maga köré verbuválva megerősödni és ismét felépíteni birodalmát.

Stallone több évtizedes karrierjében ez az első főbb tévés szerepe, sőt, még producerként is beszállt a munkálatokba. Sheridan mellett az alkotók között találjuk még azt a Terence Wintert, akit A Wall Street farkasa forgatókönyvéért Oscarra is jelöltek, de emellett a maffiasorozatokban is rendelkezik tapasztalatokkal: olyan sorozatok köthetők nevéhez, mint a Maffiózók vagy a Gengszterkorzó.

A Tulsa King november 13-án érkezik a Paramount+-ra, amely itthon sajnos még nem fogható.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk