Piszok jó sorozatokat nézhetünk januárban az HBO GO-n

  • G. M.
  • 2019. január 8.

Mikrofilm

Végre talán kiderül, ki okozta a Fekete Hétfőt.

Két új vígjátéksorozat is érkezik ebben a hónapban az HBO GO-ra, a csatorna online videotárába.

A Showtime 10 részes sorozata, a Fekete Hétfő az év egyik legígéretesebb vígjáték újonca. A pilotot Evan Goldberg és Seth Rogen rendezte, akik már a Preacher és a Future Man című sorozataikkal bizonyították, tudnak szórakoztató tartalmat összerakni.

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde, és történetében először felfüggesztették a részvényekkel való kereskedést. Minden idők legnagyobb egynapos tőzsdei összeomlását azóta is „Fekete Hétfőként” emlegetik. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta ezt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

A sorozat pilot epizódja már magyar feliratosan elérhető az HBO GO-n, a többi rész január 28-tól, hetente érkezik az HBO GO-ra. A Fekete Hétfő tévépremierje január 21-én, 21:30-kor lesz az HBO-n.

Fekete hétfő - Új sorozat az HBO GO-n

Próbáld ki egy hónapig ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéhez! Facebook: https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag Twitter: https://twitter.com/HBOHU Instagram: https://instagram.com/hbohungary/

Aki vezekel a bűneiért

Folytatódik Frankie Shaw eredeti hangvételű, nyers és őszinte sorozata, a Smilf is, melyet saját tapasztalatai alapján forgatott. A történet Bridgette-ről, a csinos, egyedülálló anyáról szól. A második évadban Bridgette igyekszik a jövőre összpontosítani, miközben megpróbálja elűzni a régi szellemeit, és vezekel a múltbéli bűneiért.

Még mindig küszködik a napi munkájával, miközben Allynek, a narcisztikus főnökének dolgozik. Közben az anyja, Tutu próbál kilábalni a húga, Jackie okozta szívfájdalomból.

A sorozat új évadának első epizódja már magyar feliratosan elérhető az HBO GO-n, a többi rész pedig január 28-tól, hetente érkezik az HBO GO-ra.

SMILF | Season 2 Official Trailer | Premieres Jan 20 on SHOWTIME

SMILF Season 2 premieres Sunday, January 20 at 10:30pm ET/PT. Filmed on location in Boston, this season finds Bridgette trying to move forward and focus on her future.. She's still toiling away in her day job working for narcissistic boss Ally.

Figyelmébe ajánljuk