Timothée Chalamet lesz Bob Dylan

  • narancs.hu
  • 2020. január 7.

Mikrofilm

Jön a Dylan-film.

Timothée Chalamet kapta Bob Dylan szerepét egy készülő zenés életrajzi filmben, amelyet James Mangold rendez, írja a The Hollywood Reporter.

Mangold, aki Az aszfalt királyai című autóversenyzős filmjével szerepel az idei díjszezonban, a Fox Searchlight stúdióban forgatja a produkciót, amely Elijah Wald könyve, a Dylan Goes Electric alapján születik.

A legendás énekes-dalszerző életét feldolgozó film forgatókönyvét Jay Cocks írja. Dylan executive producerként dolgozik a filmen, menedzsere, Jeff Rosen pedig producerként csatlakozik a munkához.

Chalamet legutóbb Greta Gerwig Kisasszonyok című filmjében tűnt fel, és Denis Villeneuve idén a mozikba kerülő Dűne-feldolgozásában, valamint Wes Anderson filmjében, a The French Dispatchben is szerepel.

A Fox Searchlight közreműködésével az utóbbi időben több életrajzi film is készült legendás zenészekről. A Bohém rapszódia, amelyben Rami Malek alakította a Queen frontemberét, Freddie Mercuryt, már több mint 900 millió dollár (265 milliárd forint) jegyárbevételt hozott a stúdiónak. (MTI)

Chalamet a Szólíts a neveden! című filmben

Chalamet a Szólíts a neveden! című filmben

 

Neked ajánljuk