30Y az Átrium Film-Színházban

  • 2012. november 14.

Snoblesse

A vadulásnak vége: a 30Y megmutatja, hogy menő szentimentálisnak lenni. És menő új lemezhez filmet készíteni. Filmbemutató a frissen nyílt Átriumban.


Itt a vadonatúj 30Y-lemez, a Szentimentálé, és itt a vadonatúj összművészeti közösségi tér, az Átrium Film-Színház. A Szentimentálé a pécsi illetőségű zenekar immár évek óta futó, akusztikus programjának stúdióváltozata, az Átrium Film-Színház pedig az évek óta zárva tartó Átrium mozi átalakított, kibővített változata, ahol békésen megfér egymás mellett színház, mozi, tánc, zene és kávéház. Az új 30Y-lemezhez film is készült, melyet az Átriumban láthatnak először a rajongók.

Figyelmébe ajánljuk

A szellem helye, avagy a lengyeli Apponyi-kastély - FOTÓK

Amikor a lengyeli uradalom utolsó úrnője, Esterházy Alexandra 1930-ban meghalt, egész vagyonát, a kastélyt, az uradalmat, az összes ingatlant és ingóságot a Magyar Nemzeti Múzeumnak adományozta. Férje, gróf Apponyi Sándor öt évvel korábban hunyt el, ő közel 15 ezer dokumentumból álló könyv- és metszetgyűjteményét hagyta az Országos Széchényi Könyvtárra. Gyermekük nem született.