|
Váncsa István és helyben készült tibeti gulyása is ott lesz a gulyás ezer arcát felvillantó Gourmet Fesztiválon, de bemutatkozik a Pâté en Croûte, vagyis a tésztában sült pástétom is, méghozzá egy francia világbajnok jóvoltából. Lesznek stílusgyakorlatok galuskára, végre megtudhatjuk a nagy földieperteszt eredményét, és szurkolhatunk a lazacbontó bajnokság indulóinak. Péter Anna (Táfelspicc) és Gál József (Mészársteak) rendhagyó anatómiaórát tart, Bíró Lajos és Segal Viktor padlizsánpárbajban vezetik le feszültségeiket, Széll Tamás pedig gulyáskóstolót tart és a Bocuse d’Or versenyen szerzett élményeiről mesél. A gasztroszínpad házigazdái Jókuti András (Világevő) és lapunk állandó szerzője, Mautner Zsófia (Chili és Vanília).